Wie zijn wij

Jo van Aarle Auto’s B.V. is ruim 50 jaar geleden gestart als autogroothandel. Wij richten ons voornamelijk op het business-to-business-segment. Onze voorraad bestaat doorgaans uit zo’n 200 voertuigen en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van onder andere leasemaatschappijen, dealers en banken waar wij auto’s inkopen. Onze inkopers selecteren alleen de beste en meest betrouwbare auto’s bij onze inkoopadressen. De voorraad wisselt door onze scherpe prijzen erg snel.

Bezoek onze website regelmatig voor het actuele aanbod. Wij zijn een no nonsens bedrijf, wij doen wat we zeggen, en zeggen altijd wat we doen. Daarbij komt onze Brabantse mentaliteit en gemoedelijkheid, u bent van harte welkom en bij ons staat de koffie altijd klaar.

Bekijk aanbod

Jo van Aarle auto's biedt

Door de in en verkoop van jaarlijks zo’n 3000 à 3500 auto’s is het aanbod zeer gevarieerd. Wekelijks is er een continue stroom van nieuwe aanvoer. Deze verkopen wij veelal Business to Business, maar ook verkopen wij rechtstreeks naar de export en natuurlijk aan Nederlandse eindverbruikers.

Ons team